TicketinfoOp deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.

ENTREETICKETSonline voorverkoopaan de deur
Volwassene€ 10.-€ 12,-
Gratis showautoticket
Aircooled VW incl.
bestuurder*
€ 0,-
(zolang de
voorraad strekt)
€ 10,-
Kind 6 t/m 14 jaar€ 5,-
€ 5,-
Kind t/m 5 jaar
gratisgratis
Parkeerticket
€ 5,-€ 5,-
  • *Kom je als bezoeker met een Aircooled VW? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 500 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 17,- (€ 12,- entree en € 5,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks.

  • In onderstaande tabel vind je de tickets van de verschillende programma onderdelen terug, met bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'ter plaatse'.

    DEELNAMETICKETSonline voorverkoopter plaatse
    Streetlegal dragraces€ 0,-€ 10,-

  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.