Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. Er zijn geen verborgen kosten.
Bij betalingen via Ideal zijn er geen bijkomende servicekosten. Er zijn wel bijkomende kosten (5%) met Paypal en Creditcard.

LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING, ZIE ONDERSTAANDE TICKETTABEL. 
In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.

ENTREETICKETSonline voorverkoopaan de deur
Volwassene€ 10.-€ 12,-
Gratis showautoticket
Aircooled VW incl.
bestuurder*
€ 0,-
€ 10,-
Kind 6 t/m 14 jaar€ 5,-
€ 5,-
Kind t/m 5 jaar
gratisgratis
Parkeerticket
€ 5,-€ 5,-
  • *Kom je als bezoeker met een Aircooled VW? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 500 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 17,- (€ 12,- entree en € 5,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks.
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.